فرستاده ویژه رییس جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر اینکه اکنون زمان بسیار حساسی است و هرچه سریعتر باید برای برقراری صلح میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان تصمیم گیری و مسیری برای آن باز شود، گفت: پیشنهاد ایران میتواند مسیر صلح را باز کند.
سخنگوی دولت بیان کرد: در روزهای گذشته شاهد مرحله تازه و رو به پیشرفتی در توسعه تعاملات بینالمللی سازنده و موثر بودیم، این تحرکات دیپلماتیک نشانه دیگری از ناکامی ایالات متحده در پیش بردن طرحهای ویرانگری است که نه تنها نابودی برجام بلکه فراتر از آن تهاجم همه جانبه به چندجانبهگرایی و قانونمندی های بین المللی را در نظر داشت.
رؤسای جمهور ایران و عراق روابط دو کشور را برادرانه، تاریخی و فرهنگی دانستند و بر ضرورت تلاش برای توسعه، تقویت و تحکیم همه جانبه مناسبات تهران- بغداد بویژه افزایش همکاری ها و تبادلات تجاری و اقتصادی دو کشور در راستای تامین منافع دو ملت تاکید کردند.
رئیس جمهور با تاکید بر اینکه اقدام تروریستی اخیر آمریکا را به عنوان حمایت جدید آن کشور از تروریسم میدانیم، اظهارداشت: شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی، مردم ما را قوی تر و مصممتر از همیشه ساخته است و مسوولیت تمام پیامدهای این اقدام تروریستی در منطقه به عهده آمریکا خواهد بود و در این زمینه هزینه سنگینی را پرداخت خواهد کرد.
معاون اول رییس جمهور با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران هیچ محدودیتی برای توسعه مناسبات خود با جمهوری قرقیزستان ندارد، گفت: دو کشور از ظرفیتهای گستردهای برای همکاری برخوردار هستند و میتوانند با استفاده از این ظرفیتها سطح همکاریهای فیمابین را ارتقاء دهند.
رئیس جمهور برخورداری از ریشههای مشترک فرهنگی و تاریخی را ظرفیت و فرصت مناسبی برای تحکیم روزافزون مناسبات تهران- باکو دانست و گفت: جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان طی 6 سال گذشته در سایه حکمت و درایت توانستند گامهای بسیار مثبتی در مسیر تعمیق هر چه بیشتر روابط بردارند.
معاون اول رئیس جمهوری با اعلام آمادگی ایران برای اتصال ترانزیتی قرقیزستان با بازارهای جهانی گفت: جمهوری اسلامی ایران می تواند با توجه به موقعیت جغرافیایی و اتصال به خلیج فارس و دریای عمان و امکانات زیرساختی نظیر راه آهن در این زمینه به قرقیزستان کمک کند.